Pla de reobertura de l'espai d'Infantil (Aura)

A partir de l'1 de juny, si ja ens trobem en la fase 2, es reobriran les aules de P3 a P5 per alumnes amb pares que treballin de manera presencial i no puguin flexibilitzar el seu horari

Com ja sabeu, dimecres el conseller d’Educació, Josep Bargalló, va explicar en roda de premsa alguns detalls de com es produirà la reobertura de les aules.

Per això, us volem explicar de manera resumida el que diu la normativa que ha aprovat el Departament i com s’aplicarà a la nostra escola a partir de la fase 2. També us passem un breu qüestionari per aquelles famílies amb fills de P3 a P5 que treballin de manera presencial i estigueu interessades en portar el vostre fill/a.

En el cas de Llar romandrà tancada fins poder garantir les mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries.

PLA DE REOBERTURA DE L’ESPAI D'INFANTIL (AURA)

Volem fer-vos arribar l'organització de l'espai Infantil de la Institució Tarragona (espai Infantil Aura) per a aquest pròxim període. Es tracta d'una organització que segueix la normativa de seguretat, i s'adequa en tot moment a les indicacions de les autoritats competents en matèria de salut pública.

Docència Virtual: fins a la fi de curs, el dia 19 de juny, la docència continuarà sent telemàtica. Les tutores segueixen a la vostra disposició per a resoldre dubtes, inquietuds i continuar realitzant tutories.

Aules d’Acollida de P3 a P5 a partir de la Fase II, per a nens amb mare i pare que treballin de manera presencial sense possibilitat de flexibilitat.

 • L'horari serà de 9 a 13h.
 • No hi haurà servei de menjador.
 • El nombre màxim d'alumnes en aquestes aules és de 13. Seran grups estables.
 • En tot moment els nens hauran de respectar les normes de seguretat sanitària, com ara distanciament i rentada molt freqüent de mans.
 • S'haurà de prendre la temperatura diàriament al nen/a abans de sortir de casa per garantir que no té febre.
 • No està indicat l'ús de màscara per als nens menors de 6 anys.

Com es realitzarà l’entrada i la recollida dels nens i nenes?

 • Les entrades i sortides seran per la porta de Sotavent (la corredera) i hi hauran dues persones a l’entrada que us donarà les indicacions per garantir les mesures d'higiene, prevenció i el distanciament físic de 2 metres.
 • Al terra hi haurà les senyalitzacions pertinents que marcaran el camí d’entrada i el de sortida.
 • Recomanem que només acompanyi un adult al nen o nena. 
 • A les entrades dels edificis i a les aules disposem de gel hidroalcohòlic.

Per a poder organitzar aquestes aules, us preguem que empleneu un questionari en cas d'estar interessats. Abans de la reobertura de les aules els interessats haureu de fer-nos arribar una declaració responsable signada pels progenitors o tutors, on autoritzeu al vostre fill/a assistir a l’escola perquè treballeu els dos sense possibilitat de flexibilitat i es garanteix que el seu carnet de vacunes està al dia, no ha tingut cap símptoma de covid-19, ni ha conviscut amb cap persona contagiada les últimes dues setmanes. Enviarem model a tots els interessats.

ACCÉS AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

*El darrer dia per lliurar el qüestionari és dimecres 27 de maig

La Llar d’Infants (LL0 a LL2) romandrà tancada
La nostra prioritat és garantir la salut d’alumnes i docents. Considerem que en aquesta etapa seria un risc pels més petits perquè és molt difícil acomplir les mesures de seguretat - com la distància de més de dos metres. Per fer-ho s’hauria de desnaturalitzar l’espai educatiu, amb el conseqüent greuge pels alumnes.  

RECOLLIDA DE MATERIALS I LLIBRES D'INFANTIL
Podreu venir a recollir el material del vostre fill/a en horari de 10h a 11h els següents dies: 

 • P-3: divendres, 5 de juny 
 • P-4: dimecres, 3 de juny
 • P-5: divendres, 5 de juny

Si alguna família té dificultat amb venir dins d'aquest horari proposat que ho comenti a la seva tutora i buscarem una alternativa.

Recomanem venir a la recollida sense els vostres fills/es. En aquestes trobades s'hauran de complir les mesures habituals de protecció sanitària (distància de seguretat i mascareta).

MESURES DE SEGURETAT

 • Rentat de mans cada hora.
 • En els accessos a l’edifici i en punts estratègics es disposarà de solució hidroalcohòlica.
 • Distància física de dos metres.
 • Les mestres aniran amb mascareta.
 • Entrada i sortida del centre diferenciada per grups, en intervals de 15-20 minuts.
 • Evitarem espais compartits, canvis d'aula i desplaçaments per l'interior del centre.

Atenció i secretaria:
La secretaria d’Aura a partir de l’1 de juny us seguirem atenent per telèfon 977250001 i via email [email protected] per qualsevol gestió que requereixi fer-la de forma presencial s'ha de demanar cita prèvia.   

Us mantindrem informats de qualsevol novetat.
Cordialment,

Gerardo Meneses
Director Institució Tarragona

Immaculada Molas
Directora Institució Tarragona - Aura


Prepared for the change
News