Elisa Comes, nova directora d'Aura

A partir del setembre el consell de direcció d’Aura quedarà format per Elisa Comes, Imma Molas i Imma Prats. Un equip on es combinarà l’experiència pedagògica i formativa amb l’acompanyament de famílies.

A partir del curs vinent Elisa Comes assumirà la direcció d’Aura. Imma Molas continuarà al consell de direcció com a sotsdirectora de famílies actuals i noves i responsable de l’etapa d’Infantil, després de 10 anys al capdavant d’Aura i 7 a altres escoles de la Institució.

Tots coneixeu a l’Elisa Comes, que fins ara ocupava el càrrec de sotsdirectora de Primària d’Aura. Elisa compta amb una dilatada experiència a l’àmbit pedagògic i de gestió escolar a les seves anteriors etapes als consells de direcció de Les Alzines (Girona) i La Vall (Bellaterra). Estem convençuts que exercirà el seu càrrec amb la professionalitat i saber fer que sempre l’ha caracteritzat.

Al consell de direcció també s’incorporarà l’Imma Prats com a sotsdirectora d’ESO i Batxillerat, en substitució d’Isabel Méndiz que continuarà com a professora a la Secundària i Batxillerat.

Imma és Enginyera Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Va iniciar la seva trajectòria en el sector de la consultoria estratègica a diverses empreses i els darrers anys ha estat professora de Batxillerat i tutora del FERT (Barcelona). El darrer any ha col·laborat amb la Institució en la definició de la nova línia d’estudis de Cicles formatius de Grau Superior.

D’aquesta manera el CD d’Aura quedarà format per Elisa Comes, Imma Prats i Imma Molas, un equip on es combinarà l’experiència pedagògica i formativa amb l’acompanyament a famílies i la gestió empresarial.


Prepared for the change
News