Com veuen les famílies la nova pàgina web?

Un 81 per cent de les famílies de la Institució Tarragona considera que la pàgina web ha millorat notablement

Després dels primers dies des de la publicació de la nova web i conèixer la vostra opinió, volem compartir els resultats de l'enquesta de satisfacció.

Amb la intenció de continuar millorant, i després d'escoltar les vostres opinions i suggeriments, aplicarem alguns canvis amb l'objectiu de millorar l'experiència de navegació i la recerca de continguts:

1. Canviarem la visualització del calendari a set columnes -actualment es pot veure a quatre columnes- per facilitar la vostre navegació en aquest espai.

2. Afegirem l'apartat de deures a la Home, on podeu trobar actualment els blogs, i així podreu tenir accés als deures del vostres fills i filles.

3. Els antics alumnes ja poden accedir ara al portal Alumni d'Aura i Turó des de la pestanya “L'escola” per consultar les darreres novetats i activitats organitzades.

4. "Com arribar" des del botó Contacte facilita les indicacions per arribar al centre.

Esperem que aquests canvis siguin una millora significativa per a tots vosaltres i si teniu més suggeriments no dubteu en fer-nos arribar les vostres propostes per anar aplicant-les al llarg dels propers mesos.


RESULTATS MÉS RELLEVANTS


Prepared for the change
News