Novetats a les rutes de transport de la Institució Tarragona

Us expliquem els canvis que es faran el proper mes de gener a les rutes de transport.

A partir del proper mes de gener, per facilitar-vos la logística familiar, totes les rutes de la Institució Tarragona seran compartides entre Aura i Turó i a més estrenem un nou sistema tarifari que ens ha permès reduir considerablement el preu d’aquest servei a totes les rutes.

Hi ha més novetats: es redueix el preu a ciutats properes a l’escola i a indrets amb molta demanda o s’habiliten llançadores entre les escoles a preu bonificat. 

Al web transport.instituciotarragona.org trobareu les noves rutes, horaris i tarifes i podreu fer la vostra reserva de plaça pel gener. Les famílies que actualment feu ús del transport escolar també us heu d'apuntar al formulari. Ja s'han inscrit més del 50% de les famílies que actualment fan ús del servei de transport, però si alguna altra família està interessada també ho podrà fer, i se li atorgarà plaça sempre que quedin algunes disponibles. Us recordem que tindran preferència els usuaris actuals i la resta de places s'assignarà segons l'ordre d'arribada de les sol·licituds. 

A més, ens podeu fer arribar comentaris o suggeriments i estudiarem les vostres propostes. De fet, estem estudiant alguns dels que ens heu fet arribar per acabar d'optimitzar el servei. 

Esperem que aquestes novetats que presentem us resultin d’utilitat i us apropin una mica més a l’escola.


Global competence
News