Conferència de Toni Nadal a Turó

Xerrada amb l'entrenador personal i conferenciant Toni Nadal, el proper 13 de novembre a les 16.00h a la Sala d’actes de Turó.

Toni Nadal és un entrenador de tenis espanyol. Va començar a entrenar en el club de tenis Manacor, del qual va arribar a ser director. Ha estat entrenador durant 27 anys del jugador de tenis professional Rafa Nadal. Actualment és el Director Esportiu de la Rafa Nadal Academy.

A Toni sempre li ha agradat més definir-se com a “formador”, ja que sempre ha considerat que en la formació de qualsevol esportista és fonamental treballar tres aspectes: el treball tècnic, la formació del caràcter i la formació en valors.

Com a entrenador, ha aconseguit juntament amb Rafa Nadal un dels palmarès més exitosos de la història del circuit internacional de tenis:

Actualment compatibilitza la seva feina com a Head of Rafa Nadal Academy amb la seva tasca de conferenciant amb xerrades adreçades a entrenadors esportius, joves i empreses. A les seves conferències parla sobre gestió de l'adversitat, simplicitat, autoexigència, respecte, compromís, millora constant i no sobrevalorar els èxits ni magnificar les derrotes.

Volem agrair a l'AMPA el seu suport per poder comptar amb la presència de Toni Nadal a la nostra escola el proper dissabte 13 de novembre.

Us recordem que l'aforament és limitat.


Ethical leadership
News